Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Yulius Academie is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Vertrouwelijk

De formulieren en e-mails die u vanaf onze website verstuurt naar onze medewerkers, worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het privacyreglement van Yulius Academie die conform de Nederlandse wet- en regelgeving is opgesteld.

Foto's en video's op de website

De foto's en video's die op deze website worden gebruikt houden geen verband met cliënten of medewerkers van Yulius Academie, tenzij dit er nadrukkelijk bij vermeld staat. Voor alle foto´s en video's is toestemming verleend.

Informatie via externe links

Deze website bevat links naar websites van andere partijen. Wij bieden u deze links aan ter informatie. Wij hebben geen betrokkenheid bij deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie, producten of diensten van deze partijen.

Copyright

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Op de inhoud van deze site heeft Yulius Academie het auteursrecht. Van deze site mag niets worden gecopieerd en/of veranderd. Alle rechten gereserveerd. Zonder geschreven toestemming van Yulius Academie is het verboden om enige informatie, gedeelte(n) van deze website op welke manier dan ook te reproduceren of te distribueren. Het is nadrukkelijk verboden om frames van deze site te gebruiken op andere sites of een kopie van deze site op andere servers te draaien. Yulius Academie probeert te allen tijden de accuraatheid van de informatie op de site te waarborgen.

Webmaster website

Heeft u een opmerking of vraag over de website? Neemt u dan per email contact op met de webmaster van onze website: p.imanredjo@yulius.nl